STRUČNI SKUP „NOVA, NEOBIČNA, INSPIRATIVNA… KNJIŽNICA”

STRUČNI SKUP „NOVA, NEOBIČNA, INSPIRATIVNA… KNJIŽNICA“
6. – 7. travnja 2017., Hotel „Panonija“, Sisak

Organizator: Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak
Programsko-organizacijski odbor: Dubravka Šurlan, Martina Bašić, Nataša Bujas, Dunja Holcer, Vesna Ivanković, Jasminka Jagačić Borić, Željka Turk Joksimović

Tema Skupa: s korisnicima, za korisnike – neobično, neuobičajeno, inovativno u knjižničnim uslugama i aktivnostima
Knjižnice se sve više okreću inovativnim, neobičnim i neuobičajenim knjižničnim uslugama kako bi zadržale stare korisnike, privukle nove te vrlo jasno osnivačima i zajednicama u kojima i za koje djeluju pokazale kako je njihova uloga u kulturnom, stručnom i profesionalnom životu od velike važnosti za razvoj i napredak, ne samo lokalnih zajednica već i društva u cjelini.
Knjižnice to ostvaruju prateći nove pravce koji se pojavljuju u knjižničnim uslugama u Hrvatskoj i svijetu, uspješno se noseći sa izazovima koje donose nove tehnologije i pomak usluga u mrežno okruženje, osmišljavanjem i implementacijom novih aktivnosti i usluga u suradnji s kolegama, udrugama, različitim ustanovama, osnivačima, ali i samim korisnicima.
Stručnim skupom želi se omogućiti knjižničarima iz svih vrsta knjižnica u Republici Hrvatskoj i šire da stručnu zajednicu upoznaju s inovativnim, neuobičajenim ili neobičnim projektima koji su uspješno implementirani u usluge knjižnica što će, u konačnici, rezultirati razmjenom iskustava i ideja te širenjem uspješnih projekata na druge knjižnice.

PROGRAM SKUPA

Rok za prijavu sudjelovanja bez izlaganja: 26. ožujka 2017.
Kotizacija (uključuje materijale i osvježenja u pauzama): 100,00 kn

INFORMACIJE O SMJEŠTAJU
Smještaj za sudionike Skupa predviđen je u Hotelu „Panonija“. Rezervaciju smještaja možete izvršiti na broj telefona 044 515 600 ili na recepcija@hotel-panonija.hr. Molimo vas da prilikom rezervacije smještaja OBAVEZNO NAPOMENETE DA STE SUDIONICI STRUČNOG SKUPA „NOVA, NEOBIČNA, INSPIRATIVNA… KNJIŽNICA“.
Cijene smještaja:
– jednokrevetna soba (noćenje s doručkom) 285,00 kn + boravišna pristojba i osiguranje (8,50 kn po danu)
– dvokrevetna soba (noćenje s doručkom) 210,00 kn po osobi + boravišna pristojba i osiguranje (8,50 kn po osobi, po danu)
Ostale informacije o mogućnostima i cijenama smještaja u Hotelu dostupne su ovdje


PODACI ZA UPLATU KOTIZACIJA:

Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak

Rimska 27, 44000 Sisak

IBAN: HR7924070001839100007

Model: HR64

Poziv na broj odobrenja: 7994-28900-OIB uplatitelja

Iznos: 100,00 kn

Molimo vas da uplatu kotizacije izvršite do 1. travnja 2017. Računi za kotizaciju bit će podijeljeni prilikom prijave sudionika.