STEM radionica “Vozila”


Krenimo!

Bilo da ste otputovali na ljetne praznike ili ste kod kuće i ne znate što biste radili, imamo izazov za vas! HiS Print Ministries pripremio je svoj prvi virtualni STEM laboratorij online! Vrijeme je da pogledate po kući i budete kreativni. Možete li izraditi vozilo od materijala koje pronađete u svojoj kući? Vozila dolaze u svim oblicima i veličinama i mogu se koristiti za različite poslove. Hoće li vaše vozilo prevoziti ljude ili robu? Prije nego što započnete izradu, stanite i razmislite…


• Koje materijale imate kod kuće?

• Kakvu ćete vrstu vozila izraditi? Bicikl, skuter, automobil, kamion, skejtbord?

• Kako će izgledati vaše vozilo?

• Kako ćete ga izraditi?

Nikad nije prerano početi razmišljati o nekim idejama dizajna i započeti skicirati svoju ideju! Pripremite svoje ideje i pridružite nam se na Facebooku Narodne knjižnice i čitaonice Vlado Gotovac Sisak i prvom ikad HiS Print Virtual STEM laboratoriju!

Fotografije ili videosnimku svojega projekta s opisom pošaljite na djecjiodjel@gmail.com ili Messenger naše Facebook stranice do 30. lipnja 2020. i osvojite nagradu! Proglašenje pobjednika bit će 2. srpnja u 18 sati u Dječjem odjelu Knjižnice, Kranjčevićeva 8.