Promocija knjige Dunje Horvat: Veličanstvena žena

Dunja Horvat je po zanimanju prehrambena inženjerka i ayurvedska terapeutkinja. Učiteljica je osobnog razvoja, osnovala je i vodi udrugu Centar za osobni razvoj *Izvor* više od dvadeset godina. Održava predavanja i vodi radionice koje potiču zdravlje, veselje, zadovoljstvo i bezbrižnost  kroz opuštanje, učenje iscjeljivanja, iscjeljujući pokret i ples, zvuk i druge načine samospoznaje. Do sada je objavila sedam knjiga i u pripremi ih je još nekoliko. Osnovala je i Centar blaženstva za usavršavanje u svim područjima života.

Knjiga Veličanstvena žena

Neke žene jasno pokazuju svoje savršenstvo odnosno ljubav, podršku, toplinu i snagu dok je kod nekih to savršenstvo skriveno zbog straha, prosudbi, neprihvaćanja sebe te ne izražavanja slobode.

Knjiga nudi znanje koje ženama treba da prihvate i zavole sebe. Također će pomoći i njihovim partnerima da ih zavole još više i postanu svjesni onoga što nose u sebi.

Nakon što shvati sebe, žena shvaća i koristi mogućnosti  promjene životnih okolnosti. Shvaća da i kad je  blaga postiže ono što želi snagom, mirom i zadovoljstvom. Postupno postaje sebi ugodna, prihvaćajući sebe kao jedinstvenu osobu. Što je moćnija život joj počinje pomagati pa može oduševljeno krenuti na svoj put. Postaje veličanstvena žena.

Knjiga je pisana u obliku kratkih odlomaka koji pomažu ženama shvatiti kako postupiti kada se boje budućnosti, ne ispune očekivanja ili zaborave na svoje težnje i savršenstvo.