Poštanski ured Djeda Božićnjaka

Jeste li znali da od 7. prosinca Poštanski ured Djeda Božićnjaka otvara svoja vrata u prostoru Dječjeg odjela sisačke knjižnice (Kranjčevićeva 8)?!

Svake godine Djed Božićnjak dobiva na milijune popisa blagdanskih želja dobre djece iz cijeloga svijeta, no u posljednje vrijeme malo pravih pisama dolazi na njegovu adresu. Pozivamo vas da se uključite u našu akciju, napišete pismo i odbradujete Djedicu, podijelite s njim neki lijepi trenutak, pitate ga što god vas zanima i on će vam odgovoriti.

Zanima li vas kako je živjeti na Sjevernom polu, što Djedica radi tijekom godine, kako se priprema za Božić, kako provodi blagdane, što voli, a što ne, što ga raduje, a što ljuti…? Pošaljite pismo Djedu Božićnjaku i pitajte ga sve što vas zanima! Ako imate neki problem ili ste možda učinili nešto loše, napišite. Mudri će vam Djedica sigurno dati dobar savjet kako riješiti problem i sljedeće godine izrasti u još bolju djecu. Podijelite s Djedicom neki lijepi trenutak koji ste doživjeli ove godine sa svojim prijateljima ili obitelji – jer dječja je radost Djedu Božićnjaku najljepši dar!

Nakon što predate svoje pismo u Poštanski ured Djeda Božićnjaka, odgovor ćete moći preuzeti u roku od nekoliko dana na istoj adresi (Kranjčevićeva 8), radnim danom od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 14 sati.

Dok njegovi patuljci vrijedno izrađuju igračke za svu dobru djecu, Djedica će pročitati i odgovoriti na sva vaša pisma!