Obaranje svjetskog rekorda u programiranju

Želiš li postati dio povijesti, biti jedan od mnogih, ali prvi među prijateljima? Želiš li biti ponos mame i tate, bake i djeda, cijeloga grada pa i šire?
Ako si odgovorio s DA, onda za tebe ne postoji drugi put osim onoga koji vodi prema onome o čemu sanja svaki dječak i djevojčica, a to je da postane svjetski rekorder.

Ok! Sada je uistinu vrijeme da kažemo ono što je već odavno trebalo biti rečeno, ono što se nameće kao jedini mogući odgovor…

Draga djeco, Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak daje vam mogućnost da sudjelujete u obaranju svjetskog rekorda. I to ne bilo kakvog rekorda već rekorda u programiranju.
Dakle, 20. srpnja 2018. godine održat će se Moonhack 2018 koji će pokušati oboriti prošlogodišnji rekord od 28.575 djece koja su u istome danu programirala u svim dijelovima svijeta.

Sve što trebaš učiniti je zamoliti mamu ili tatu da ispuni prijavnicu koja se nalazi na linku ispod ovoga teksta ili da istu prijavnicu ispunite u Dječjem odjelu Knjižnice te se prijaviš 20. 7. 2018. godine u Dječjem odjelu Narodne knjižnice i čitaonice Vlado Gotovac Sisak točno u 10 sati.

Jedini je uvjet da znaš čitati i služiti se računalom…

Link za prijavu: https://form.jotformeu.com/81553670237357